Het is mogelijk om te betalen op de volgende manieren:

iDeal
Dit is een directe online bankbetaling waarmee je via alle Nederlandse banken kunt betalen. Je betaalt je bestelling direct vanaf je rekening en het geld is direct bij ons binnen zodat wij jouw bestelling zo snel mogelijk kunnen afronden.

Bitcoin
De bitcoin is de officiele internet valuta, wij accepteren Bitcoins tegen een scherpe koers. Gezien de snel fluctuerende koers zijn wij genoodzaakt € 6,95 betaalkosten in rekening te moeten brengen.

Bankoverschrijving
Middels de bankoverboeking kun je de bestelling plaatsen op onze website en vervolgens dien je zelf de betaling in orde te maken naar onze bankrekening.

Mastercard en VISA
Voor betalingen via de bekendste creditcards ter wereld bieden wij Mastercard en VISA.

Contante betaling
Contante betalingen zijn mogelijk op afspraak in Brielle of Rotterdam. Sluitende voorwaarde is dat de order 100% vooruit voldaan word en u een kwitantie ontvangt. Zodra uw order gereed is nemen wij contact met u op.

PaySafeCard
Paysafecard is een populaire prepaid-betaalmethode voor zowel Europa als daarbuiten welke werkt als een creditcard.

Betalen bij EthereumMiners.nl

PayPal
PayPal is de bekende betaalmethode oorspronkelijk ontwikkeld voor eBay. Vele betalingen op internet gaan via een PayPal account en daarom accepteren wij eveneens PayPal.

Mistercash
Mistercash is de Belgische variant van iDeal. Belgische klanten kunnen een directe bankbetaling doen via Mistercash en ontvangen dan ook hun order direct bij een succesvolle betaling.

Sofortbanking
Sofortbanking is de internationale variant van iDeal, meer dan 13 landen ondersteunen Sofortbanking en uw betaling is eveneens direct bij ons binnen.

Giropay
Giropay is de Duitse variant van iDeal. Duitse klanten kunnen deze betaalmethode gebruiken om directe bankbetalingen te doen via internet.

V-Pay
V-Pay is de electronische betaalmethode van VISA waarmee je kan betalen met je pincode.

Mocht je vragen hebben omtrent onze betaalmethoden e-mail ons op info@zeeuwseschatkamer.nl