Over Schatkamer Zierikzee

Over ons.

Een KOOK & KADO winkel met WORKSHOP-atelier en B&B erbij aan de Nieuwe Haven 3 in Zierikzee.

Hou je ook zo van koken? In onze kookwinkel heb je een schat aan mogelijkheden om heerlijke gerechten op tafel te toveren, prachtige keukenmachines van WARTMANN, het vernuftige design van JOSEPH & JOSEPH, de mooie bakproducten van MASTRAD en de horeca lijn van HENDI. Daarnaast voeren wij een groot assortiment anti aanbak pannen, altijd meer dan 150 verschillende pannen op voorraad. Kom kijken in onze winkel of kijk online op www.pansandpepper.nl voor het uitgebreide aanbod.

Op zoek naar een leuk kado? Een ruime collectie aan Zeeuwse producten vind je bij ons, lieve kleine kadootjes maar ook grotere kado’s zoals accessoires van acacia hout en mooie woonschatten zoals de geweldige Zeeuwse windlichten van Strand & Kaarslicht.

In het workshop-atelier ontwerpen wij de sieraden van ons eigen label TANN .

​​Wij verzorgen graag uw feestje of workshop, teambuilding, vriendinnenavond of bedrijfsuitje, bij ons in de Schatkamer maar ook op locatie. U kunt bij ons schilderen, sieraden maken, decoreren met krijtverf, servies beschilderen, bonbons maken, wegwijspalen maken en seizoens gerelateerde workshops doen. Dit alles onder het genot van een glaasje en een plankje met lekkers, of een high tea.

En wilt u blijven slapen? Dat kan in een van onze 2 schatkamers boven de winkel.

We hopen u binnenkort te ontmoeten in de ZEEUWSE SCHATKAMER!

Schatkamer Zierikzee